bs
hivatalos honlap: www.balatonsound.hu / http://www.sziget.hu/balatonsound (Sziget Produkció)
logo
hírek
galéria
Aggódunk a Sound-osokért

Minket sajnos vasárnap hazaszólított a hétfői robot, tegnap még tisztán irigyeltük a hátrahagyott Sound-os srácokat, ma azonban már aggódunk értük, lévén, hogy a tegnap estére előrejelzett felhőszakadás most reggel érte el a sátrazó fesztiválosokat, miközben a vasutassztrájk miatt haza sem tudnak indulni.

Tegnap este 6 órára mondta a meterológia, hogy a Balaton környékén hatalmas vihar és felhõszakadás lesz, ehhez képest ma hajnalban, hétfõn délelõtt 2 és fél órán keresztül hihetelen mennyiségû esõ zúdult a Balaton Sound-osok nyakába és sátraikba. Belegondolni is rossz. Ráadásul azt sem tudjuk, hogy a MÁV mit gondol a Zamárdiban bulizó kb. 26 ember hazaszállításáról, pedig ez ma lesz esedékes, miután a fesztiválnak reggel 8-kor lett vége, és délre már mindenkinek el kell hagynia a területet.

Aggódunk a hátramaradott fiatalokért, fõként, mert tegnap este sokan érkeztek külön a Fatboy Slim kedvéért, és most a viharral és a sztrájk következményeivel egyszerre kell megküzdeniük.

foto: viharvadasz.hu
friss infókért: http://www.idokep.hu/?oldal=live

...
frissítés (10:30):
Nem sokkal 9 óra elõtt félbe kellett szakítani a TV2 élõ adását a Balaton Soundon. Balatonaligán 114 km/h-s szelet mértek. (bociusz - idokep.hu)

közben már a harmadik hullámról, haramdik gócról beszélnek, amely hamarosan eléri a térséget ... ezalatt a MÁV és a MÁV-sztrájkolók zárt ajtók mögött tárgyalnak.
...
frissítés (10:56)
a Zamárdi vasútállomáson rengetegen várakoznak - vonat legközelebb "12 körül" fog érkezni, amely Budapest Kelenföldre indul - a vonat késik, mert felsõvezeték szakadás történt. Arról, hogy legközelebb mikor indul vonat Zamárdiból, nem lehet tudni, az információsokat telefonon értesítik.