microcspv    "time is not money"
logo Marilyn


::: szocio -> társadalom, média, nők, demokrácia

2016-11-01

itt az új iPhone 7 !!!

aggódtunk, de megjött ! :)


Világszerte mindenki ünnepel, mert megérkezett az iPhone 7. Az iPhone 6 ideje már lejárt, és... hogy is mondjuk, már erősen időszerű volt az iPhone 7 megérkezése. Szóval: VÉGRE !!!

a fotó illusztráció


Ami az új iPhone-t illeti, jobb, mint az Apple előző generációs telefonja, az iPhone 6. Bár még nem olyan jó, mint a már készülő iPhone 8 lesz, de egyértelmű a minőségi ugrás az iPhone 6-hez képest.

Az emberek világszerte örülnek, mert ezer problémájuk oldódik meg egyszerre. Az újgenerációs #dumbphone ténylegesen új korszakot nyit az ember és a technika történetében, és ebbe az új korszakba bárki beléphet, ha kifizeti a szükséges belépti díjat. Hogy megéri-e új #dumbphone-t venni? Lehet, hogy általában nem éri meg, de az iPhone az egyik legnépszerűbb #dumbphone, és gondolj csak bele, hogyan lehetne ilyen népszerű, ha nem volna nagyon-nagyon jó? Szóval, mindenki örül!

Emlékeztetőül:
az "okos telefonok", #dumbphone-ok képessé teszik gazdáikat arra, hogy

 

a.) telefonáljanak

b.) internetezzenek (ami egymillió dolgot jelent)

c.) fényképezzenek / videózzanak

d.) GPS-szel tájékozódjanak

e.) zenét hallgassanak / videót / tévét nézzenek

 

a koromfekete iPhone7 !!!

A forradalmi újdonság okkal tarja izgalomban a nyugati civilizáció apraja-nagyját. Egy új #dumbphone több, mint egyszerű szükség-vásárlás, amikor szükséged van valami funkcióra. Egy új #dumbphone, különösen, ha ez egy alma-matricás iPhone, s különösen, ha annak a legújabb generációja, több, mint a szükségeid kielégítése. Egy új #dumbphone új identitást ad a gazdáinak, egy megújult identitást, amely kiemeli őket a többi (relatíve szürke) ember közül, és ezért – mint egy akciófilmben – jobb túlélési esélyekkel vehetnek részt az élet hétköznapjaiban.

Munkahelyen, s különösen munka-keresés esetén, a legdrágább telefonok felmutatása egyértelmű előny például. Elvégre, aki meg tudja venni a legújabbat (=legdrágábbat), az biztosan jól keres, jól keresett az előző munkahelyén, és ez csak úgy történhetett, hogy elégedettek voltak vele, azaz, az illető egy jó munkaerő.

Egy legújabb generációs #dumbphone megvásárlásával ráadásul befektetsz a vállalat fejlesztéseibe, amelynek révén képesek lesznek kihozni az iPhone 8-at és majd utána az iPhone 9-et, 9 1/2-et, és 10-et is. Egyfajta hozzájárulás ez a technika fejlődéséhez a részedről. Azaz, minden tekintetben jó ötlet vásárolni egy új #dumbphone-t, különösen, ha az egy új iPhone, ami most, 2016-ban az iPhone 7. Szóval, hajrá mindenki! Kellemes vásárlást kívánunk! Aztán pedig jó telefonozást!

És ne feledd, az iPhone nem mindenkinek olcsó! A kínai fiataloknak, akik az iPhone gyárakban dolgoznak (Amerikában nincsenek iPhone gyárak) például egy teljes havi fizetésük rámenne. Ha te meg tudod vásárolni, az szerencse, sőt, kiváltság. Szóval, örülj neki, hogy megengedheted magadnak… vagy hogy a szüleid megengedhetik maguknak, hogy megvegyék neked például karácsonykor, a vásárlás legnagyobb ünnepén. Élj vele! Élj a lehetőséggel, ha van neked! A kapitalizmust élvezni kell! :)

 

-jepe-
2016-11-01

Címkék: iphone5, iphone6, iphone7, iphone8, iphone9, iphone11, apple, apple2, apple5