microcspv    "time is not money"
logo Marilyn



2012-09-16

Moszkva után Budapest - Kitört a feminizmus!

powered by Pussy Riot :)))


Putyin túl messzire ment, egészen odáig, amikor egy leterrorizált társadalom végső védelmi mechanizmusa lépett működésbe, a NŐK, és ezzel elszabadult a „pokol”. Mert amikor beindul a lázadás, a nők lázadása, akkor már nincs megállás. Ki tudja, mi mindent fognak kiharcolni? Ki tudja, hány száz évvel fogják előretekerni a történelem kerekét az egyenlőség, testvériség, a feminizmus, a demokrácia jegyében? Nemcsak Putyin, ettől az egész civilizált világ uralkodói berezeltek .. és erre minden okuk megvan …

Amikor 2008-ban „a válság” legutóbbi nagy hulláma kitört, „hitelválság” címen, a nagyhatalmak gyorsan hozzáláttak, hogy elbagatellizálják (mintha nem is az USA és a bankok gyarmatosító, függőségbe taszító globális gyakorlata állna a háttérben, ami a pénznyomtatással egyenlő), ami nagyjából sikerült is.

Tavaly aztán volt egy „kis” „világforradalom”, egy kis „Occupy Wall Street”, amit megint csak sikerült eléggé szépen elnyomni a médiában, illetve a média által. Független híradósok például a kérdésre, hogy „miért nem mentek ki, és csináltok valami anyagot, hiszen ott vagytok egy háztömbnyire a tüntetőktől?”, azt válaszolták „igaziból nincs ott mit filmezni”. Ehhez képest az RT hírcsatorna lenyűgöző riportokat készített, megmutatta, hogy minden tüntető egy-egy gondolkodó egység, mindenki ugyanazt gondolja, mindenkinél megvannak ugyanazok a gondolatok, de mindenki önálló, és ezáltal ez egy csodálatos, valódi forradalom. Megmutatta a rendőrsorfalakkal küzdő fiatalokat, megmutatták (egy srác elbeszélése révén), hogy hogyan oszlatták fel a tüntetést, a srácnak könnyes lett a szeme – a nézőknek is. Egyetlen egy pár perces interjú a helyszínen, és emberek millióit hozhatja forradalmi lázba – nem csoda, hogy a corporation-öket kiszolgáló, azok tulajdonában lévő média nem vevő erre ... Független híradós barátaink pedig csak annyira függetlenek, hogy attól függnek, mit vesznek meg tőlük a nagy csatornák :)

A Pussy Riot ügy atombombaként hat, Putyin ebbe is úgy ment (rohant) bele, ahogy szokott, ahogy szoktak ezek a diktátorok, akikből nálunk is van egy pár (ha valaki csak a „másik oldal” diktátorát utálja, akkor garantáltan el van tévedve, plusz rossz „oldalon” áll), erővel, brute force üzemmódban. És pontosan ez az, amit nem kellett volna, mert a Pussy Riot mögött a legnemesebb és leggigantikusabb erő sorakozott fel, a szabadság akarásának az ereje, ami a szürke tömegeket társadalommá egyesíti másodpercek alatt, egyre hatalmasabb és hatalmasabb erőt képviselve.

A nőkkel, a nők szabadságával konfrontálódni öngyilkosság, egy ilyen konfliktusból maximum jópofizással lehet kihátrálni, mint a belvár juppie Rogán elvtárs, pukedlizve. Putyin ezt még nem tudta, vagy nem fogadta el (ami abban a városban, ahol Anna Politivszkaja élt, illetve ahol megölték, talán kicsit érthető is). Medvegyev azonban már a lányok szabadon bocsátását kérte (Medvegyev az Putyinnak, mint Bajnai Gordon Gyurcsánynak, vagy mint Gordon Brown Tony Blair-nek, mindenkinek van Medvegyevje (klónja), Orbánnak is lesz), és az Európai Parlamentben a szabad gondolkodásért már a Zakharov díjra is felterjesztették őket (ami ellen csak az oroszok részéről tiltakoznak).


Nők Lázadása tüntetés (kicsinek tűnik, de óriásit szól)

A szituáció hátborzongatóan izgalmas. A nők előtt hirtelen meghátrál a világ egyik legbrutálisabb nagyhatalma, utána Magyarországon egy tüntetésnek a puszta hírére is megjuhászodik és átmegy pukedlizős poénkodásba a kormány, amelyik metaforikusan fogalmazva tankokkal törtet keresztül az emberek méltóságán, a méltó emberi élethez való jogukon, és (2014-ig) megállíthatatlan (de igaziból akkor sem, mert akkor jön a másik, akiket majd megint ők váltanak további 4 év múlva).

Mi lehet itt a háttérben? Valaminek kell lennie a háttérben, ami miatt ezek a vérszomjas nagykutyák hirtelen megjuhászodtak? Mi van a háttérben? Mi az, amire ENNYIRE rátapintott a Pussy Riot? Mi az a félelmetes aknamező, amire a tudatlan Varga elvtárs és a fidesz Magyarországon rásétált?


a NANE és a PATENT szervezeteket meg sem hívták a "társadalmi" egyeztetésre

Ha belegondolunk, eléggé egyszerű a szitu. Adott egy civilizáció, amit a kezdetek óta kizsákmányolás jellemez, és uralkodók uralma, ezen belül a férfiak uralma. A középkor sötétebb volt az ókornál. A felvilágosodás eszméi pedig még mindig nem értek be !!! A hatalom ugyanis azt a technikát alkalmazza, hogy elnyom, elnyom, elnyom (konzervativizmus), aztán hirtelen enged egy picit, majd folytatja azt, hogy elnyom, elnyom, elnyom. Az „elnyom” periódusok jellemzője, hogy olyankor megáll az idő, megáll a fejlődés. Sőt, újabban egy új technikával bővült az arzenál (a posztmodern elmúlt 20 éve során), miszerint a fejlődést nemcsak megállítani lehet, de ellen-fejlődést is be lehet indítani, degenerációt, amit roppant egyszerűen, totális elbunkósítással lehet elérni, no és alkalomadtán némi gyűlöletkeltéssel. A népet egy dühöngő bikaként folyamatos irritációban tartják, ettől nem tud gondolkodni, nem tud társadalommá épülni, megmarad szürke tömegnek – totális kiszolgáltatottságban a hatalommal szemben.

 

Ez a tradicionális civilizáció a kizsákmányoláson alapult (beleértve más népek kizsákmányolását, amit az Athéni demokrácia is előszeretettel alkalmazott, csak úgy, mint az USA, hívja fel erre a figyelmet Bettany Hughes az Athéni demokráciáról szóló filmjében, és nyilván a könyvében is). Ebbe a kizsákmányolásba szervesen épül bele a nők kizsákmányolása. Ez is alap. Már Ádám-Évától. A nő asszony-állat, akit adnak-vesznek, használnak. A házasság intézményébe ez ugyanúgy van belekódolva, mint a háztartástan órákba, meg az egész oktatásba. Az un. emancipáció pedig csak egy bürokratikus megoldás, „elvileg azonos jogok biztosítása”, amik a gyakorlatban nem jelentenek azonos jogokat. Joggyakorlatnak kell megváltoznia, a szokásoknak, a közbeszédnek, a médiában elhangzó és megjelenő tartalmaknak, lássuk be: az egész kultúránknak kell megváltoznia!! Az egész kultúránknak meg kell változnia – éspedig .. feminizmus jegyében !!!:)))

 

A feminizmus egy nagyon jó égisz, nagyon jó elvrendszer, és nem is az egyetlen, ami frontálisan szembemegy ezzel a tradicionális hatalommal. A zöld-öko szellemi irányzatok, politikai mozgalmak is pontosan ugyanúgy állnak szemben ezzel a kizsákmányoló ős-hatalommal, mint a feminizmus. Sőt, bármi, ami progresszív, még a biciklis közlekedés is ugyanúgy áll szemben ezzel a tradicionális (olaj alapú, autógyártás alapú) hatalommal, a klíma, és az élet és a jó levegő pártján, mint a feminizmus.



Valójában az van, hogy adott egyetlen tradicionális hatalom, ami ezer és ezer szögből áll ostrom alatt, mert otromba, nem fenntartható, kíméletlen, igazságtalan, és tönkreteszi a társadalmakat, az emberek életét. A feminizmus az a Szabadság (Liberty), aki a népet vezeti, mint Delacroix festményén. A népet vezeti, a népeket – a demokratizálódás, a demokratizáció útján, hétmérföldes léptekkel, sőt, ugrásokkal !!! Mert ez a valódi alapfolyamat, a demokratizáció – a felvilágosodás eszméinek a jegyében !!!! Megtoldva az újabb eszmékkel, mint amiket a klímaváltozásra reagálva a zöld- és öko-mozgalmak kifejlesztettek.
<note>
Ezt az alapfolyamatot, amit felvilágosodás megvalósulásának (objektivációjának) nyugodtan nevezhetünk, a hatalom évszázadok óta a markában tartja és manipulálja, sőt, valójában már a sötét keresztény középkor is erről szólt, amikor a nőket elégették, a szenteknek és a papoknak pedig tilos volt a nőkkel a szex, az emberi test felfedezése pedig tilalom alá esett, és általában a tudást a hatalom, az egyház monopóliumaként tekintették, és meggyilkolták, aki keresztbe tett az egyházi tanoknak. Nos, a rossz hír az, hogy a középkor végével nem lett vége ennek az állapotnak, a hatalom pedig azóta is a markában tartja és manipulálja a fejlődés folyamatát, a felvilágosodás pedig még mindig nem ért be, még mindig nem valósult meg, miközben már a felvilágosodás új, posztmodern utáni öko-köreit tapossuk nagyban! Akik arra panaszkodnak a keleti blokkban, hogy a „rendszerváltás” még mindig nem hozta el „a demokráciát”, gondoljanak erre, hogy a felvilágosodás sem valósult még meg :)))
</note>

 

Erre a hatalom által kőkeményen féken tartott (folyamatosan jegelt és szedált) folyamatra, a demokratizációra öntött olajat a Pussy Riot, és a feminizmus. Ráadásul ennek a forradalomnak a vitorlájába fogta be a legnagyobb természeti erőt, a Pussy Riot, éspedig a nők erejét, a nők összefogásának az erejét (a nők mindig az életért fognak össze, mindig az életet pártolják, az életet védik, mint Leeloo, az Ötödik Elem, ezért amit ők akarnak, az mindig mindent elsöpör, Olaszországban is csak ők voltak, akik kiálltak a maffia ellen, ugyanúgy, mint Putyin hatalmával szemben is). A hatalom pedig berezelt, megrémült, mert azt látja, hogy világszerte sorakoznak fel az emberek a feminizmus zászlaja alatt, és követelnek olyan dolgokat, amik mind-mind forradalmi dolgok, és amiket eddig sikerült a szórakoztatóiparral, a tévével és az olcsó és rossz kajákkal, az ocsmány bulvár tévéhíradókkal távol tartani az emberek érdeklődésének a fókuszától.

 

A Pussy Riot globális forradalmat indított tehát el, ami a szemünk láttára alakul globális feminista forradalommá, globális összefogássá, egy új társadalmi rend, a társadalom rendjének új alapokra helyezése érdekében. Az új alapok pedig mind-mind ugyanarról szólnak, és mind radikálisan szakítanak az eddig uralkodó tradicionális alapokkal. A feminizmus, az öko-mozgalmak, a demokráciát most! - mozgalmak mind-mind ugyanazt a tradicionális rendszert bontják, és mind ugyanazt akarják, olyan társadalmakat, ahol a döntéshozásban a közösség érdekét képviselik, és nem csupán profit és közgazdasági alapon, hanem valós alapokon, nem jó gazdasági mutatókat, hanem valódi jó életet biztosítva, emberi életkörülményeket.


Budapesten egy népi kezdeményzéssel indult az egész ...

Az egész döntéshozást visszavenni, illetve bocs, a történelem során első ízben megszerezni a nép, a közösség számára – erről van most szó, és ezzel nem másnak vetnénk véget, mint a tradicionális hatalom regnálásának, a KORRUPCIÓNAK (ami nem megvesztegetés, ez csak a jelenség bulvár lejáratása, a korrupció az, hogy a döntéshozás nem jól funkcionál, nem a közösség érdekében dönt, hanem saját zsebre, profitért, lobbipénzekért, a corporation-ök javára).

Ennek a tradicionális hatalomnak üzent most hadat a nők nevében a Pussy Riot, és ez a lázadás válik most világléptékű feminista forradalommá. Ez az egész tradicionális hatalom, amely kizsákmányoláson, azon belül a férfiak nők feletti uralkodásáról (is) szól, nem más, mint a korrupció hatalma, az antidemokratikus hatalom, amelynek, bár a „demokrácia” nevet használja álcaként, semmi köze a demokráciához, hiszen a döntéshozók szisztematikusan nem a közösség számára jó döntéseket hoznak. Nos, ezt az egész korrupt, korrupción és uralkodáson, kizsákmányoláson alapuló antidemokratikus, férfiuralmi rendszert vette most célba a Pussy Riot, és tette célpontjává a Pussy Riot által felizzított feminista mozgalomnak, forradalomnak globálisan.

Mit mondhatnánk? A feminizmus mint Szabadság vezeti a népet .))) Egy totális s globális paradigmaváltás jegyében.))) Éljen !:))



::::: a közeljövőben:

  • Október 1-jén lesz a második Pussy Riot Globális Akciónap :)
    110 városban – ezen belül Moszkvában (!!!!) is felvonulás lesz !!!

  • Medvegyev (Putyin üzlettársa, klónja) már a jó zsarut játssza, és azt kéri, engedjék szabadon a bebörtönzött és gulágra ítélt lányokat …

  • Október 1-jén lesz a fellebbezés meghallgatása (tárgyalása?)

  • Addig pedig a Pussy Riot szabadlábon lévő tagjai új performance-ot terveznek, ami előrejelzésük szerint még nagyobbat fog szólni, mint a templomos .))) Akrobatikus ügyességet is igényel a performance – erre külön edzenek, ennyit lehet tudni – talán érthető is, hogy nem kötik az összes részletet Putyin rendőrségének az orrára .)))

  • A Pussy Riot-ot az Európai Parlament az emberi gondolat szabadságának díjára terjesztették fel, csak egy orosz küldött ágál ez ellen, a moszkvai Helsinki Csoport feje :)) A jelöléseket szeptember végén véglegesítik, győztest októberben hirdetnek ….

és a forradalom nem áll meg ….

-jepe-
2012-09-16

Címkék: feminizmus, szabadság, pussy riot, varga, fidesz, rogán