cspv logo
cspv szám: 33 / 01 tartalom
keresés

hírek Videók 1. Videók 2. Videók 3. Videók 4. Az Utolsó Hárem Az Alagút Süti, Nem Süti Doktor Szöszi Kardhal Amerikai Pite 2. Nexxt - Frau Plastic Chicken Show Paszport Sötét Ablak Reménytelen Gyilkosok Nyári Vakáció Eredendő Bûn Mortal Analizis - Végzetes Hipnózis Négybalkezes Mielőtt Leszáll Az Éj Amerika Kedvencei Köszi a Csokit ! Anna Mouglalis Mélyvíz Halálos Iramban A Panamai Szabó Atlantisz - Az Elveszett Birodalom

this is
cspv home
régi link, már nem működik

page number: 02 00065
PREVIOUS articleNEXT article
2001-12-11

hírek

"Ocean's Eleven" - a legújabb kasszasiker az USA-ban Jennifer Aniston és Brad Pitt-csodapár december 6-án Brad legújabb filmjének, az "Ocean's Eleven"-nek a premierjére volt hivatalos. Az akció-vígjáték elsöprő sikert aratott: a bemutató hétvégén 39.3 milliós rekord-bevételével még a Harry Potter-filmet is maga mögé szorította.

Ehhez a nézőáradathoz nagyban hozzájárult a pompás szereposztás: Julia Roberts, George Clooney, Brad Pitt, Andy Garcia és Matt Damon neve emberek millióit képes becsalogatni a mozikba. Steven Soderbergh (Out of Sight, Erin Brockovich, Traffic) 90 millió dollárból készítette el a filmet, ami egy 1960-as (azonos című) regénynek és filmnek az újrafeldolgozása.

George Clooney szerint a színészek annyira kedvelték a filmet, hogy komoly engedményeket tettek a gázsikat illetően, csak hogy elkészülhessen a film. (Ez mindenképp igaz lehet, mivel tudjuk, hogy csak Julia Roberts filmenként fizetése a 100 milliós határ körül mozog…)

A film egyébként Las Vegasban játszódik, ahol 11 bűnöző egy sor kaszinó kirablására készül, George Clooney vezetésével. (Mint ahogyan az Out of Sight-ban is megcsodálhattuk a csodálatos bankrablói képességeit…)



Chandler plusz kilókkal

Matthew Perry-vel az utóbbi időkben folyamatosan baj van. A Jóbarátok Chandler-e nemrég alkohol-és gyógyszerfüggőségi problémákkal küszködött, ami miatt többször is beutalták rehabilitációra. A 32 éves komikus most végül -úgy tűnik- szerencsésen kigyógyult ezekből a túlzott élvezetekből, de most meg az a gond, hogy a kúra alatt felszedett pár felesleges kilót, és nem tud lefogyni.

Perry idén májusban Elizabeth Hurley-vel együtt a Servicing Sara c. filmben dolgozott, de meg kellett szakítania a munkát néhány hónapra, és otthagynia Texas-t, mivel ismét drogfüggőségi problémák merültek fel nála, és be kellett vonulnia egy rehabilitációs intézetbe.

Miután Perry visszatért a forgatásra, az volt a kívánsága, hogy egy teljesen új stábbal és felállással folytassák a filmet. (Állítólag túl jó kapcsolat alakult ki Perry és a stáb tagjai között, ami hosszas partizásokhoz, alkoholfogyasztáshoz, miegymáshoz vezetett…)

A producerek rugalmasak voltak, és csak néhány munkatársukat hívták vissza az előző stábból, amúgy egy új csapat folytatta a filmet.

Chandler most egészséges, cserébe viszont túl kövér. A Jóbarátok producerei teljesen ledöbbentek, amikor meglátták a kórházból visszatérő Perry-t, annyira elhízott lett az amúgy srácos alkatú színész. Rendeltek neki egy új ruhatárat, de most már úgy döntöttek, hogy elegük van abból, hogy folyamatosan egyre nagyobb ruhákat kell venniük Chandler-nek, ehelyett inkább szigorú fogyókúrára fogták. Most, 1 hónap után még nem sok látszata van a fogyókúrának, mint ahogyan ezt az amerikai nézők láthatják is a soron következő Friends-részekben…(Szemben velünk, szegény magyar Jóbarátok-nézőkkel, akiket nem kényeztet el az HBO az újabb - május utáni- részekkel, hanem helyette inkább megint ismétlésbe kezd. Soha nem fogjuk látni, mi történt Monicáékkal az esküvő után…)

Sun Digiszörnyek - Monsters Inc.

A Sun Microsystems, Inc. bejelentette, hogy a Disney és Pixar koprodukcióban készített Monsters, Inc. című egész estés animációs film elkészítéséhez Sun technológiát használtak. A film jeleneteit a Pixar renderfarmján készítették el, ahol összesen 250, Solaris operációs rendszert futtató középkategóriás Sun Enterprise 4500 szerver gondoskodott a grafikus számításokról. A gépekben egyenként 14 UltraSPARC II processzor, 14 GByte memória és 196 GByte merevlemez található, így a számítások elvégzésében összesen 3500 processzor vett részt, melyek közel 4 Terabyte memóriát használtak. A Pixar renderfarmján már hat éve működnek Sun szerverek, ezeken készült az Oscar-győztes Toy Story, az Egy bogár élete és a Toy Story 2. 1995-ben a vállalat a Sun Enterprise 4000 számítógépeket választotta, később tért át a Sun Enterprise 4500 és Sun Fire 3800 gépek használatára.

-xx-

2001-12-11
cspv.hu
oldal: 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28