nem vagy belépve:
microcspv    "time is not money"
logo Marilyn


keresés:
search
Kémek Krémje (2004)
Double Zero

. . . . . . . . . . 4.20
(a cspv olvasók szavazata)  itt szavazz !

. . . . . . . . . .
(a cspv szerk-ek szavazata)

hossza: 90 perc
nemzetiség:  francia, angol
műfaj:  vígjáték
eredeti nyelv: francia
formátum: szinkronizált
korhatár 12+
tr tr
A Francia Titkos Ügynökség Ben Zinkút (Eric Judor, magyar hangja: Kerekes József) és Will Le Menôt (Ramzy Bedia, magyar hangja: Kálloy Molnár Péter), a két balgát állítja egy rakétalopási ügyre, hogy fedezzék a valódi kémeket. Ügynökeink örömmámorban úszva vetik be magukat, és mindent megtesznek azért, hogy kivívják újdonsült fônökeik tetszését.
A kis kopasz Ben anyukájával él, aki naponta többször felhívja kisfiát, persze mindig éppen akció közben. Ben két lábon járó enciklopédia, mindent tud, amit egy igazi titkos ügynöknek tudnia kell, csak a forró helyzeteket kellene higgadtabban kezelnie...
Will, a szakállas pofa tökéletesen meg van gyôzôdve saját ellenállhatatlan vonzerejérôl, bár eddig még nem volt nôje. Will igazi James Bond imitátor, képzelt világában ô a menôk legmenôbbje. Csak remélhetjük, hogy társa Ben, átsegíti hatalmas egóján...

ERIC & RAMZY a két komikus, 1994-ben találkoztak. Két évig léptek fel duóként Párizs különbözô színpadain. Az elsõ igazi áttörést egy rádió show hozta meg számukra, melyben egyszerre alakították a vendéget és a közönséget. Rövidesen számos talkshow vendégeként szerepelhettek különbözô TV csatornákon. Nemsokkal késôbb a francia "H" sorozatban kaptak fôszerepet, melynek köszönhetôen Franciaország legmenôbb komikusai közé emelkedhettek. A sorozat a Canal+ csatornán ment három éven keresztül és hatalmas sikernek örvendett.
A KÉMEK KRÉMJE Eric és Ramzy harmadik nagyjátékfilmje.
Fizimiskájuk nem is olyan régrõl, a POKOLI TORONY BALEKJAI-ból és a DALTONOK-ból már ismerõs lehet a hazai mozibajáró közönségnek is.


szereplők:
Eric Judor ... Benoît Riviére, Ben Zinkút
Ramzy Bedia ... William Le Sauvage, Will Le Menõ
Edouard Baer ... Himbald
Georgianna Robertson ... Natty Dreads
François Chattot ... Bob d'Auckland
Didier Flamand ... Pierre de Franqueville
Rossy de Palma ... Le Monocle
Li Xin ... Miss Dan


fényképezte:
Denis Rouden

vágó:
Véronique Lange

látvány:
Gary Williamson

jelmez:
Chattoune

zene:
Colin Towns

mûvészeti rendezõ:
Jean-Michel Ducourty

szereposztó:
Nathalie Cheron

producer:
Thomas Langmann