nem vagy belépve:
microcspv    "time is not money"
logo Marilyn


keresés:
search
Csak Szex, és Más Semmi (2005)
Just Sex, and Nothing Else

. . . . . . . . . . 7.98
(a cspv olvasók szavazata)  itt szavazz !

. . . . . . . . . . 8
(a cspv szerk-ek szavazata)

hossza: 93 perc
nemzetiség:  magyar
műfaj:  romantikus, vígjáték
eredeti nyelv: magyar
korhatár 16+
c tr tr
TÖRTÉNET

Amikor Dóra (Schell Judit), a harminchárom éves színházi dramaturg egy nap rádöbben, hogy võlegényének felesége és gyereke van, végképp elege lesz a férfiakból. Elhatározza, hogy egyedül vállal gyereket, ezért nekilát potenciális donorokat keresni.
Legjobb barátnõje, a szintén állandó pasiproblémákkal küzdõ Zsófi (Dobó Kata), a gyönyörû színésznõ tanácsára hirdetést ad fel "Szexistennõ negatív AIDS teszttel rendelkezõ szexpartnert keres - Csak szex és más semmi jeligére" szöveggel. A terv egyszerû: Dóra kiválasztja a megfelelõ férfit, eltölt vele egy éjszakát, nem találkoznak többé, és minden megy a maga útján... A felhozatal azonban lehangoló, és Dóra belátja, hogy szexhirdetés útján alkalmi partnert keresni talán nem a legjobb megoldás.
A színházi társulathoz egy sármos színész érkezik Tamás személyében (Csányi Sándor). Tamással csak három baj van: 1. szívbõl utálja a Dóra által színpadra adaptált szöveget (Veszedelmes viszonyok) 2. drámai színészhez méltatlan módon anyaszült meztelenül pózol egy hirdetésen, 3. minden más. Azonban szemmel láthatóan bejön neki a mufurc Dóra, aki viszonzásul ott osztja az "ország legjobb férfis*ggének" tulajdonosát, ahol csak tudja.
A próbák elõre haladtával nem csak a pasik, de a problémák is sokasodni kezdenek Dóra körül. Felbukkan Tamás egyik legjobb barátja, Péter (Seress Zoltán), a színházi produkció komponistája, aki tehetséges, sikeres, vonzó, figyelmes, ráadásul agglegény - és talán pont ettõl problémás. Sokáig egy gyönyörû török fiú, Ali (Czapkó Antal) vezeti a donorversenyt, de a célegyenesben õ is megtorpan.
Ahogy közeledik a premier, úgy nõ a káosz is Dóra lelkében, hogy a sikeres bemutatóval még jobban összekuszálódjon minden. Ki lesz a befutó? Péter? Ali? Tamás? Vagy valaki más?


szereplők:
Schell Judit ... Dóra
Dobó Kata ... Zsófi
Csányi Sándor ... Tamás
Gesztesi Károly ... Paskó
Jordán Adél ... Saci
Seress Zoltán ... Péter
Rátóti Zoltán ... András
Czapkó Antal ... Ali
Sinkó László ... Tivadar
Csiszár Jenö ... Makai


fényképezte:
Gulyás Buda

vágó:
Csillag Manó

látvány:
Valcz Gábor

zene:
Madarász Gábor

producer:
Kálomista Gábor
Sánta György