microcspv    "time is not money"
logo Marilyn


::: cikkek -> filmekről

2013-04-28

Kísérleti Egerek Vagyunk?

Aki esetleg éltek már a rendszerváltás előtt is, most fura helyzetben érezhetik magukat, mert a szép új világról (a demokráciaként árusított kapitalizmusban) sorra hullanak le a leplek, s sorra bukkannak elő a hullafoltok, és összességében egy koránt sem vidám kép tárul elébünk. Basszus. Itt valami nagyon durva dolog folyik, amiről a média megint csak nem tájékoztat, és ami a bőrünkre megy, s nem is akárhogyan. A rossz hír mellett van ám jó is: mindezt megakadályozhatjuk, simán győzhetünk, ismét .)

A hatalom legnagyobb fegyvere a tudatlanságunk, amelyhez a média szórakoztatóipari része járul hozzá legnagyobb elannal. Szórakozunk, kikapcsolódunk, elmegyünk melózni, aztán megint kikapcsolódunk, mint a munka-gépek, és így egyszerűen nincs hely a bioritmusunkban annak, hogy gondolatokat fogadjunk be, például arról, hogy mi az a GMO, és mik a hatásai ...

Fogalmunk sincs, mi az a GMO. Nem tudjuk, és úgy vagyunk vele, hogy ha tudnunk kellene, nyilván bemondanák a tévében, megírná a NOL, és ott lenne a facebook-on is. Ezt gondoljuk, és így térünk ki gyakorlatilag minden információ elöl, ami GMO-val kapcsolatos.

 


Filmünk egy kísérletről szól ...

A GMO azt jelenti, gén-manipulált organizmus, tipikusan a gabonák, tipikusan a kukorica génjeiről van szó legelső körben is. (szinte minden élelmiszerben vannak kukorica alapanyagok, például édesítőként)

Szóval, a GMO kukorica milyen hatással van az emberi vagy állati szervezetre?
Ez itt a kérdés.

Kedves olvasó, te mit tippelnél? Hadd tippeljünk, mit tippelnél: biztosan vannak olyan törvények, vannak olyan tesztek, biztosan van valami módja annak, hogy ezeket normálisan engedélyeztessék, anélkül, hogy embereket (uhh) veszélyeztessenek, vagy bármi … Ezt tippeli az ember józan paraszti ésszel ... nemde?

 

A valóság: voltak tesztek, igen, 3 hónapon keresztül. Ezek lezajlottak, és kész, innentől bárminemű teszt elé óriási akadályokat gördítettek. Kik? A helyi kormányok (pl. francia kormány) vélhetően lefizetett agrár miniszterei, és persze a média, a hatalom jobbkeze. Ha már itt tartunk azért is fontos megemlítenünk, hogy a ZÖLD pártok nem mind zöldek, és a ZÖLD-ség szolgálhat akár a bazi nagy corporation-ökkel, multi cégekkel való virágzó együttműködés fedezésére is.

 

Szóval, 3 hónapnyi teszt, és ennyi. Több pedig nem lehetséges, sőt, minden módon tiltott, beleértve a személyes megfenyegetéseket is. S mindez miért? Csupáncsak dollármilliárdokról, és .. ja, igen, világuralomról van szó ...

A Monsanto génkezelt gabonát, kukoricát árul. Azt mondja, ez az ő termékük, ezért nekik pénz jár, minden felhasználótól. Értitek? A világon bárki elültet egy kukoricát, az Monsanto kukorica, és ezért a Monsanto-nak pénz jár. Erre van kitalálva, különösen a harmadik világ begyarmatosítása érdekében. Tök szuperrr.

A génkezelt (GMO) magokkal kapcsolatban tehát
3 aggályunk van:


#1
: világuralomra törnek, a természet egyik teremtményét akarják magántulajdonként értékesíteni, és abból, amíg a világ világ, bevételt nyerni.

#2
: az emberiség génállományát is iszonyat brutál módon teszik ki ellenőrizetlen módosulásoknak (mintha sugárfertőzés érné az emberiség szegényebb rétegeit, akik olcsó kaját esznek)

#3: a GMO magok kiszorítják a természetes magokat ... ezzel a valódi növények ezreit, fajok, fajták százezreit pusztítjuk ki, hogy a helyükbe egy bazi nagy multicég saját fejlesztésű magjai kerüljenek ... ekkora pusztítást Földünk élővilágában csak atombombák tucatjai végezhetnének ...

 

De lássuk a teszteket. A film egy különleges tesztről szól. Gondolták, szemben az irtózatos nyomással (aktivistákat botokkal vertek meg brutálisan, kutyát uszítottak rájuk) mégiscsak elvégzik a teszteket. Két éven keresztül, ahogyan az kell. Elvégre egy emlős szervezet olyan elváltozásaira kíváncsiak, amelyek hosszú távon keletkeznek – ennek megvizsgálására a 3 hónapnyi tesztidőszak, amivelEU-s kormányok beérték, átlátszó módon elégtlen.

Most azonban a filmben szereplő civilek megcsinálták: 2 éven át (!!!).
Ennyivel gazdagabb az emberiség, köszönet nekik!!

Az eredmény: 3 hónap után iszonyat brutál daganatos képződmények, elváltozások jönnek létre, a patkányok testének 10-25%-a daganat. Igen, a GMO gabonák miatt.

 

A film állítása a következő: a GMO technológiát nem próbálta ki senki, csak bevetik, mint az atombombát, majd az atomreaktorokat. Ezzel a szegényebb rétegeket gyakorlatilag halálsorra küldik.

Minden húsban ott van a GMO gabona. És ez ma még csak a kezdet. Ma még van kiszállás!

A harmadik világháború már elkezdődött, emberek milliárdjai kerülnek olyan helyzetbe, mintha atombomba robbant volna a környezetükben, vagy egy atomreaktor. Emberek milliárdjainak van veszélyben a sejtállományuk, mert aki nem engedhet meg mást, csak az áruházi GMO-s kaját, annak a sejtreprodukciója ugyanúgy sérül, mint a sugárfertőzöttek esetében ...
Néhány év, és lelassult, elszürkült, tudattalan zombikká válhatunk… mert ezt csinálja a GMO, ezt csinálja a GMO gabonával etetett állatok húsából készült táplálék ..
Közben pedig a Monsanto-nak fizet az egész világ jogdíjat a génkezelt gabonáért ...

 

A film legmegdöbbentőbb vonása, hogy látjuk, amint emberek KÖNYÖRÖGNEK a kormányaiknak, hogy ne tegyék ezt velük, hogy ne telepítsenek atomreaktort, hogy állítsák le az atomreaktorokat (a filmben az atomreaktorokat és a GMO-t egymással párhuzamos sztoriként kezelik – nem ok nélkül). Ez a legmegdöbbentőbb. Emberek könyörögnek a saját kormányaiknak, hogy hagyják abba ezt a pusztító aktivitást - amit „elvileg” (papíron) az ő nevükben, a társadalom felhatalmazásából követnek el.

 

Emberek könyörögnek – a kormányok azonban hajthatatlanok … Mi történik valójában? Mi történik itt és most? Létrehozzák a tökéletes fogyasztói társadalmat?

 

NE együnk GMO-t, mert brutális daganatos megbetegedéseket okoz, és még több vegyszer használatát igényli a mezőgazdaságban. Ne együnk GMO-t, és ragaszkodjunk a kísérletekhez!!! Vicces, hogy a dohányipar már ezt eljátszotta velünk – fokozottan rákkeltő anyaggal itatták át a dohányt, hogy még addiktívebb legyen. De senki sem beszélt róla – mert a média a halatom jobbkeze. S amikor a bazi nagy cégek érdeke azt kívánja, akkor mi, liberális polgárok úgy vegyünk vele, hogy miért ne? Mi a rossz abban, hogy van egy kis mellékhatás - a világuralomnak és a profitszerzésnek egy kis mellékhatása minden élő emberre?

 

A GMO nem kóser … a kóser konyha lényege az, hogy kiszűri azt, ami rossz génekhez vezethet … a GMO az anti-kóser .. az,ami garantáltan roncsolja a génjeidet … Hogy miért? Ehhez Istennek kellene lennünk, hogy megmondjuk … a génekhez senki sem ért … a gének nem is azért vannak, hogy valaki manipulálja őket …

Ne hagyjuk, hogy az emberiség egy részét zombikká – és az egészségügy függőivé nyomorítsák … Ne hagyjuk, hogy csak az elit élhesse túl a GMO élelmiszerek leépítő hatásait … Ne hagyjuk, hogy a 3 hónapnyi kísérleteiket eladhassák, mint felelős hatástanulmányt – mert ez vicc !!! Minden tünet tipikusan 3 hónap után jelentkezett …. Bocs: jelentkezik …

Ezért vagyunk kísérleti egerek, mert a hatalom rajtunk fogja megnézni, milyen elváltozások tapasztalhatóak a GMO-s gabonával táplált állatokat fogyasztó emberek milliárdjain …

Ezt nem szabad hagynunk ... ennek nem szabad megtörténnie ...

-jepe-
2013-04-28

Címkék: GMO



:::::::
  LÁSD: Kísérleti Egerek Vagyunk? info-file
:::::::