Aaliyah életét vesztette Associated Press (AP) 2001. 08.25.
Aaliyah halálos balesetet szenvedett szombaton a Bahamákon. A 22 éves R&B énekes- és színésznő, Aaliyah Haughton egyike volt a nyolc embernek, akik életüket vesztették, amikor az ikermotoros Cessna, amiben utaztak, másodpercekkel a felszállás után lezuhant - mondta a Bahamai rendőrfőkapitány, Basil Rahming az Associate Press-nek (AP). Aaliyah videoklipet forgatott a Bahamákon.
Aaliyah azonnal meghalt, amikor a Cessna 402B gép mintegy 60 méter magasból lezuhant, és a becsapódás következtében felrobbant a Marsh Harbor nemzetközi reptér kifutójának a végén, 18:45-kor. A többi halálos áldozat közül öten szintén azonnal meghaltak, hárman pedig súlyos sérüléseikbe haltak bele a helyszínen. Egy férfit, a baleset egyetlen túlélőjét pedig súlyos sérülésekkel légi úton a Miami Memorial Kórházba szállítottak.
A kisgépnek, amely hazafelé indult az Opka-Locka reptérre (Miamitól Észak-nyugatra), nyilvánvalóan a motorja mondta fel a szolgálatot felszállás közben - mondta Basil Rahming.
A tragédiában elhunytak: Aaliyah sminkmestere, Eric Foreman (29 éves), a Virgin Records képviselője, Douglas Kratz (28 éves), Scott Gallian (41) Keith Wallace (49), Gina Smith (29), Anthony Dodd (34), és Christopher Maldonado (32), valamint a gép pilótája, akire csak L. Maradel-ként tesznek utalást.
"it's been a long time"
... 7358 napja 2 órája

-------
Aaliyah-home
-------
A tragédia híre
-------------------------
korábbi cikkeink:
A Romeo Must Die videoklipje

Az Öld Meg Rómeót
MTV VIdeo Music Awards 2000
Péntek Esti Gáz


-------

képek:
-------
linkek:
-------