nem vagy belépve:
microcspv    "time is not money"
logo Marilyn


keresés:
search
Lagzi Randi (2005)
Wedding Date, The

. . . . . . . . . . 7.24
(a cspv olvasók szavazata)  itt szavazz !

. . . . . . . . . . 5.5
(a cspv szerk-ek szavazata)

hossza: 90 perc
nemzetiség:  amerikai
műfaj:  romantikus, vígjáték
eredeti nyelv: angol
formátum: feliratos
korhatár 12+
c tr tr
Kat (Debra Messing- Derült égbõl Polly) elkényeztetett féltestvére, Amy (Amy Adams- Kapj el, ha tudsz!) esküvõjére készül a szörnyen rendellenesen mûködõ család. A nagyszabású londoni rendezvényen a násznagy Kat rendkívül jóképû ex-barátja, Jeffrey (Jeremy Sheffield) lesz. Mindez roppant örvendetes lenne, ha Kat épp nem egyedül, szingliként pörgetné napjait New Yorkban, ahol él. Így viszont a helyzet több mint kínos: egyenesen kétségbeejtõ!

Kat azt teszi hát, amit bármelyik vállalkozó kedvû, egyedülálló nõ tenne az õ helyében - keres egy profit és felbérli. Ugyan kit érdekel, ha ezzel a megoldással bizony átlép néhány erkölcsi szempontból kétes határvonalat, plusz belekerül szerény hatezer dollárjába, amit saját zsebbõl kell kicsengetnie?
Szerencsére tökéletes érzékkel választ a kínálatból, és a sima modorú, szívdöglesztõ Nick Mercer (Dermot Mulroney- Álljon meg a nászmenet)) mellett dönt, aki New York egyik jól ismert és keresett profi kísérõ-pasija. Mihelyt Angliában vannak, a fantasztikus éleslátással megáldott, karizmatikus Nick - részben színész/részben pszichiáter/részben bonviván - segít Katnek a félnótás családja és Jeffrey által teremtett helyzet zavaros vizein hajózni, és mindenkit, akivel csak találkozik, meggyõzni arról, hogy õ és Kat, szóval õk valóban egymásnak vannak teremtve!

Ahogy Nick elbûvöli Kat szüleit, Amy-t, Amy võlegényét, Edward-ot (Jack Davenport), valamint 100 km-es körzetben minden nõt, aki él és mozog, Kat is olyan dolgokat kezd érezni, amilyeneket még soha korábban...  
sajtóanyag bõvebbenszereplők:
Debra Messing ... Kat Ellis
Dermot Mulroney ... Nick Mercer
Amy Adams ... Amy
Jack Davenport ... Edward Fletcher-Wooten
Sarah Parish ... TJ
Jeremy Sheffield ... Jeffrey
Peter Egan ... Victor Ellis
Holland Taylor ... Bunny
Jolyon James ... Woody


fényképezte:
Oliver Curtis

vágó:
Mary Finlay

látvány:
Tom Burton

jelmez:
Louise Page

zene:
Blake Neely

mûvészeti rendezõ:
Astrid Sieben

szereposztó:
Carl Proctor

díszlet:
Barbara Herman-Skelding

producer:
Jessica Bendinger
Paul Brooks
Michelle Chydzik
Nathalie Marciano