Csapnivaló?

Sajnáljuk, ami ezzel a januárral történt, hogy 0 darab szám jelent meg, nem tudjuk, hogy történt, de biztos, hogy csak mi tehetünk róla. Tényleg semmi nem akadályozott minket, ugyanakkor a január a legnagyobb uborkaszezon, és, sajnos semmi nem is inspirált minket, hogy "hú, ezt de nagyon jó volna megírni!", meg hasonlók. Közben, persze rengeteget mentünk moziba, koncertekre, csináltunk egy pár interjút, szóval volt anyag bõven, csak nem akart kialakulni, nem volt benne "pláne". Eredetileg 14.-ére akartuk a számot, aztán 22.-ére, és most másodikán érkezett be az egyik anyag, amire vártunk. Szóval, szépen elment az idõ, és alig vettük észre, na de itt van 99, és még nincs rá bizonyíték, hogy nem ez lesz az eddigi legizgibb év, amióta az eszünket tudjuk, és a Csapnivaló abszolút ott lesz, illetve itt, hogy társad, barátod, jól-mûködõ kis eszközöd legyen egész évben. 
Mégegyszer bocs, és köszi 
 

Natalie Imbruglia magyarul

Megjelent: a Megahits Szuper Pop Party c. CD-n. A CD a Torn címû számot tartalmazza. Egyrészt nyílván fizettek a jogokért, másrészt Puff Daddy is alapanyagokkal dolgozik, mégis, valami azt súgja, ez a feldolgozás nem lesz a kedvencünk. Még kicsit morbid is. 
 
Laura Dern
Laura Dern az idei Sundance fesztivál Piper-Heidsick kitüntetésének címzettje.
A feladó évente egy színésznek ítéli oda ezt a díjat, a leírás szerint egy "distinctive actor with an independent vision", amit úgy fordítanánk, hogy eredeti sítílusú színész, akinek sajátos, független világa van. Laura-t a Veszett a Világ miatt kedveljük. Egykori Wild at heart partnere, Nicolas Cage is megkapta már korábban ezt a kitüntetést. 
 
Bond, James 19 Bond

World is not enough / nem is sejtjük, mi lesz a magyar címe az új James Bondnak, amely November 19.-én hagyja el a futószalagot, mint "Bond 19". Teszi ezt a Metro Goldwin Mayer produkciójában. A hatalmas Sony Pictures is próbált magának jogot formálni hogy alkalom adtán hozzá tegyen a sorozathoz õ is, arra hivatkozva, hogy az 1965-ös Bond Thunderball thrillert õ gyártotta. A fellebviteli bíróság elutasította a keresetét. Egy Bonddal kevesebb. Már talán hallottátok, hogy a Trainspotting bajuszos csávója, Robert Carlyle, aki egyáltalán nem olyan súlyosan néz ki, mint a filmben, szóval már benne is van a Bond-ban, mint nega, akinek a fejében van egy golyó, és nem érez fájdalmat. Pierce Brosnan Írországban született, és idén lesz 46
 
Cindy
Cindy Crawford terhes, májusra várja, George Clooney pedig akár minden idõk legjobban fizetett televíziós színésze is lehet, ha visszamegy a Vészhelyzetbe. Kerek 1 milliót kapna epizódonként. Persze, tudjuk, nem szaba bedõlni a pénznek, fontosabb a karrier, annak pedig az az alaptörvénye, hogy sohasem szabad visszafelé lépni.

Winona

Winona Ryder -nek cefetül kezdõdött az éve, egy felbontott eljegyzés Johnny Depp -pel azon túl, hogy felborította, még lángokba is borította az életét, ami a lángokat illeti, Kate Moss is fel tudott ilyet mutatni, amikor õ szakított Depp-pel. Winona napokig arra edzett, hogy akkor most alkoholista lesz, és egész nap Tom Waits-et hallgatott, és screw-drivereket piált, (...) a hotel-szobájában. Winona mostEgyik este, mesélte Ryder, égõ csikkel a kezében sikerült elaludnia, és arra ébredt, hogy poroltót kell használnia. Nem csak akkor kell szeretni egy ilyen pompás színésznõt, amikor épp a "toppon" van, neki is lehetnek rossz napjai. Szegény. Rossz belegondolni, hogy Kate Moss két hónapot töltött detox-szerûségben, ugyanemiatt a srác miatt. Most jött ki januárban, hogy Versace õszi kollekcióját mutassa be. Versace-n Donatella Versace-t kell érteni. 
Winona rendes formájában, (a Reality bites c. Ben Stiller filmben)

Magányos bolygó 

Nagyon friss sorozat látható a Spektrumon, "Magányos bolygó" a címe. A cím a "Lonely Planet"-bõl származik, amely egy nagyon komoly térkép és utikönyv kiadó és forgalmazó vállalat. A Magányos bolygó 40 perces epizódokból áll, utiköny-film. Fiatal fejek kirándulnak a világ összes tájékán, kamera elõtt ébrednek fel, a szemünk láttára másszák meg a megmászni való dolgokat, mint hatalmas lépcsõk, hegyek, stb.-k, megkóstolják a helyi kajákat, rákérdeznek a szokásokra, szóval helyettünk vannak ott. Nagyon jó zenéje van, nagyon profin van fényképezve, nagyon friss, és nagyon jók a mûsorvezetõk is, akik epizódonként váltják egymást. 
Tavaly év végén a Spektrum a rádió és televízió újság oldalain "elõre tört", és a "rendes" tv-csatornák közé került. Ezzel kb. egy idõben megnövelte mûsoridejét is, manapság hajnal 2-ig simán adásban vannak, a korábbi este 11 helyett. 
 
A versenytárs
A Discovery Channel 96 óta már fogható bizonyos háztartásokban, de ez év elejétõl, az UPC Magyarország és a Discovery Networks Europe között létrejött szerzõdés révén további 19 hazai városba jut el. Az UPC nemzetközi kábelszolgáltató társaság ugyanaz a cég, amelyik az MTV-t juttatja el szintén az év elejétõl, az eddigiekhez képest további 400 ezer háztartásba. 
UPC, azt jelenti United Pan-Europe Communications, tavaly júniusban alakult, a Kábelkom és a Kábeltel egyesülésével. Magyarországon jelenleg 430 ezer elõfizetõt tudnak magukénak. Budapest, Budaörs, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza, Szolnok, Eger, Mezõtúr, Dunaújváros, Székesfehérvár, Tatabánya, Mór, Pécs, Komló, Veszprém, Sopron, Kópháza, Nagykanizsa, Szombathely, Salgótarján esnek a "hatósugarába". A Discovery Channel-lel párhuzamosan egy másik csatornát, az Animal Planet-et is elkezdék terjeszteni. 
 
 
Kevin Smith negyedik dobása 

Ha valaki látta a hihetetlen Shop-Stop -ot (Clercks), nyilván hozzánk hasonlóan fogja várni Kevin Linda Fiorentinoújabb filmjét, aminek Dogma lesz a címe, és már le is van forgatva, a gyártási folyamat az utómunkálatoknál tart. Függetlenül attól, hogy a Shop Show, (Mallrats), és a Chasing Amie (Képtelen kéregény), szóval a második és harmadik filmje eléggé gyatra volt, nagyon bízunk benne. A Dogma jelen pillanatban a szerposztásával nyûgöz le minket. Fõszereplõ Linda Fiorentino, õsrégi kedvencünk, amikor Claire Forlani-ról írtunk, már szóba is került, hogy jó lenne egy Linda Fiorentino cikk (legjobb filmje a "Végsõ csábítás", (Last seduction). Rajta kívül látható lesz még Matt Damon, Salma Hayek, Alan Rickman, és Alanis Morisette, aki istent alakítja. Ja, és maga, Kevin Smith, jóöreg szerepében, mint Csöndes Bob. 

filmek idénoldal: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16