Egyik kedvencünk, a Sneaker Pimps, mint (besurranó stricik) akik az Angyal c. filmhez csináltak nagyon jó kis számot, most függetlenítették magukat az énekesnőtől, Kelli Dayton-tól. A zenekar 4 fiútagja határozottan fellélegzett, de mi, rajongók annál kevésbé. Az új fiú-klipjükben nagyon ügyeltek arra, hogy egy darab nőt ne lehessen látni benne, helyette karatézó, cselgáncsozó pasikat élvezhetünk, ha tudunk. 
A zenekar egyöntetűleg úgy érzi, hogy felszabadult, előjöhetnek (végre)a háttérzenélés státuszából, amibe Kelli Dayton süppesztette őket. Kelli helyett most a basszgitáros Chris Corner adja magát hangban. Chris Corner és Liam Howe a 90-es évek elejétől űzik a zenei ipart, de nem sok sikerük volt, amíg 95-ben nem találkoztak Kelli-vel, és nem beszélték rá, hogy csatlakozzon. A fiúk most úgy érzik végre még konkrétabban definiálhatják magukat, stílus meg minden szintjén. 

 
Új weboldalt csinált magának a PESTIEST, ez egyszerűbb, mint az előző volt, de megvan az az előnye, hogy hatalmas képernyőn is jól néz ki, az előző mindig egy 800x600-as ablakot nyitott meg, ami leginkább ugyanekkora képernyőn mutat jól. 
Gyorsabb is, mint az előző volt, tartalom szintjén pedig bővebb, noha az előző "még eléri" karórája kicsit hiányzik. A Nexus.hu is beújította magát, sokkal gyorsabb, mint volt, de ez nemcsak az új dizájnnak, hanem az új szolgáltatónak is köszönhető. Az új arculat megjelenésével egyetemben a tárhelyet, amit kínálnak felemelték 5 megabyte-ra.

Augusztus 9.-én halálos autóbalesetet szenvedett Bob Herbert, aki 94-ben a Spice Girlst létrehozta, akkoriban Emma Spice még nem volt benne a zenekarban, és még a Touch névre hallgattak. Herbert azonban nem az a férfi, akit 97 novemberében a Spice Girls kirúgott, az ő neve Simon Fuller, ő volt a második manager. 

6 A Hatodik Érzék c. Bruce Willis-es film nagyon szép bevételt produkált, 28,8 milliót augusztus 2. óta, amivel most a csúcson van a valaha augusztusban megjelent filmek között (eddig a 93-as Szökevényé volt ez a pozíció. De mielőtt belefeledkeznénk a számokba, Bruce Willis itt gyermek-pszichológust alakít, és akciót távolról sem látunk, de úgy látszik, éppen ideje volt egy ilyen filmnek is. A Willis-es filmek közül továbbra is az Armageddon termelte a legnagyobb összeget, 31,6 milliót, az USA premier időszakában. Szintén premieres film a Runaway Bride, (kb- Szökevény menyasszony), Julia Roberts és Richard Gere, a 90-es Pretty Woman után ismét egymásba bolondulnak, ismét Garry Marshall. Julia olyan lányt alakít, aki utálja az életreszóló döntéseket, és így már a negyedik esküvőjéről szökik meg. Egy újságíró nyomába ered a történetnek, és meglátogatja a lányt otthonában, és kicsit tovább is marad a tervezettnél. A Runaway Bride 21 millióval nyitott, és az elmúlt két hétben, 74.1-et termelt ki. Nálunk már csak másfél hónapot kell aludnunk Adam Sandler féle Big Daddy-ig, (Apafej), megbízható forrásból tudjuk, hogy jó kis film. Ebben a hónapban még beköszönt hozzánk a Wild Wild West (Vadiúj Nyugat), és a Celebrity, Woody Allen friss filmje, és az 54 c. film, ami a hetvenes nyolcvanas éveket jeleníti meg, de nem ezért bírjuk már előre is, hanem mert Ryan Phillippe, a Kegyetlen Játékok-ból játszik benne. 

Augusztus 20 Tim Roth napja lesz, amíg mi a nemzeti ünnepet élvezzük ő szétizgulhatja magát War Zone című első rendezői filmjének bemutatóján az Edinbourgh-i Fringe Fesztiválon. Megérdemli, izguljon csak, amilyen szenyó volt a Rob Roy-ban. 
Robert Downey Jr. arról híres, csodás színészi képességén, és alakításain kívül, hogy folyton kokain-problémái vannak, folyton börtönbe akarják küldeni. Nos, szegény most, hogy megszegte a próbaidőre vonatkozó korlátozásokat, három év effektív börtön-büntetés kapott, amiből minimum egyet, úgy néz ki, tényleg le is kell ülnie. Ha belegondolunk fagypont alatt (Below Zero) c. filmjébe, kicsit megborzong a hátunk. 

Ha valaki az első kerületben, vagy Nyíregyházán éttermet nyitna, és De Niro-nak keresztelné el, és a kaják nevei mind Robert De Niro alakításainak a nevei lennének, nem valószínű, hogy olyan jogi problémái adódnának, mint Salli Pateman asszonynak, akit De Niro rendesen beperelt, és most kereshet új nevet. A Men In Black 2 úgy áll, hogy valószínűleg a 2 férfi nem kerül újabb bevetésre, hanem kedvencünknek, Linda Fiorentino-nak passzolják át a napszemüveget a jövőre esedékes folytatáshoz. Will Smith szerepét Chris O’Donnell játssza majd, legalább is most így néz ki a helyzet a Sony Pictures-nél.


oldal: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13