A Vista 2

A VISTA utazási iroda bővítette a profilját a Paulay Ede utcában, egy kávézót nyitott ez év májusában, amit egyszerűen a VISTA 2-nek lehet nevezni, ha nem akarod, hogy étkezőpartnered órákat várjon rád a sima VISTÁ-ban, a Paulay és a Bajcsy sarkán.
Ha túl vagy a hely bekoordinálásán, akkor elég kellemes első benyomásban lesz részed, nagyon tágas és napfényes helyiség, lépcsőkkel, galériával ( valahol le kell ülni a dohányosoknak is ), internettel, pultokkal, és azokban jól kinéző kajákkal. Igenis számít, hogy vizuálisan is szembesülj a leendő ennivalóddal, és ez itt remekül meg van oldva, bár egy idő után mindenkit elráncigálnak a körtetorta elől. 
odafönt életből vett személyek (házmeter és neje) bábui
A működtetők remekül ráéreztek a budapesti reggelizőhelyek hiányára, úgyhogy sokféle napi első étkezésnek való ennivalót kínálnak, nemcsak reggeli-időben.
Mióta megnyílt a külön étterem-részleg, azóta kicsit nehézkesebb lett délután 3-kor "büfé-jellegű" kajákhoz jutni, ami nem túl jó, de hát érthető a koncepció. 
A belső tér kávézó része
Amiben erős a hely, az a sokféle típusú étel a szendvicsektől kezdve a teljesen főétel-jellegű fogásokig, mint jeleztem, mindez bizonyos időhatáron belül. 
Jó hangulatú hely, nem nagyon lehet unatkozni egyedül sem, mert például rajzolgathatsz mindenfélét a direkt erre a célra elhelyezett lapokra, vagy nézheted a felszolgálók egyedi stílusú jövés-menését, mindenképp jól szórakozol.
 

Bejárat
Segafredo kávét ihatsz, hideg gyümölcsleveseket ehetsz, a turmixokat inkább pihentesd kicsit, és a végén zárd a sort körtetortával, ami a hely büszkesége, mivel tényleg nagyon finom. 
Úgy tűnik, hogy alapötletekben bővelkedett a hely, de ha visszatérő vendég leszel, akkor néhány dolgot változtatnál szíved szerint, csak hogy még jobb legyen a kedvenc VISTA kettőd. Például kicsit hangosabbra vennéd a zenét, hogy ne halld meg mindenki suttogását, vagy a vendégekre bíznád, mikor mit szeretnének enni, mindig lenne vega lasagne a valóságban is, nemcsak az étlapon, és nem lennének az alkoholos italok olyan merészen drágák, hogy elmenjen a kedved egy bármilyen aperitiftől, vagy koktéltól. 
fentről, a fenti irodarész felől letekintve
Mostanában jazz-esteket is szerveznek a helyre, amik a beszámolók szerint elég jó hangulatú események szoktak lenni, mindig pozitív dolog egy kávézó részéről élőzenei koncertet szervezni, kellemesen tud keveredni a zenehallgatás és az étkezési szórakozás. 
A kávézóban egyébként belföldi utakat szervező iroda is működik, plusz lehet internetezni is, óránként 660 forintért.
A VISTA 2 egy ígéretes kávézó-étterem, ahova éhesen például nagyon jó betérni, reméljük, hogy nem akad meg a színvonala, hanem inkább csak emelkedni fog. 
-lidovár-
 

oldal: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13