Ki lesz az idei Pepsi-Sziget?
Nem is ki, hanem kik lesznek. Egy fiú és egy lány fogja reprezentálni, képviselni az idei Pepsi-Szigetet, promóciós anyagokban, és a sajtó-konferenciákon is. A sziget-fiú és a Sziget-lány aztán hónapokon keresztül lesz látható, a helyszínen pedig házigazdaként fognak fellépni. 
Pam Anderson Lee, 
ex Baywatch sztár, mozi-színésznő, és szex-szimbólum eltávolíttatta a melleiből azt a két szilikon-zacsit, amitől akkora nagy mellei voltak -eddig.
Ilyen (merész) lépésre idáig nemigen volt példa, ez konzekvenciákat vet föl, például a plasztikai sebészet köztudatban elfoglalt "árfolyamának" tavaly-decemberi tetőzése, amikor Cher "Believe" című klipje futott, most lehet, hogy megrázkódik, vagy éppenséggel elindul egy lejtőn. Már önmagában az is figyelemreméltó, hogy ezentúl esetleg az számít majd merész lépésnek, ha valaki eltávolíttatja az implantokat, és nem az inverz művelet. Brittney Spears éppen most esett túl egy ilyen inverz-műtéten. Pamela Lee lépésének állítólag nem medikai szükségszerűség volt az oka. D’akkor meg micsoda? Kérdezhetjük okkal. Persze, fura, hogy 99-be az összes médiát egy egy csaj mit csinál a melleivel, de lehet, hogy pár év múlva kiderül, hogy ezzel lett vége valaminek a huszadik századból. 
A hatalmas melleket a 70-es évek hozták durván divatba, és Pam karrierjét tekintve úgy tűnik, hogy a mai napig egy szükséges "attribútum" volt a plasztik-bomba egy bombázó karrierjéhez. Most, ahogyan a hadi-hajók fegyverzetét leszerelik nyugalomba-vonuláskor, Pamela is félreteheti őket. Reméljük, nemcsak a következő mozifilmjéig. És azt is reméljük, hogy a topmodellek legújabb generációja által közvetített környezet és szövetbarát szépségideál, viszonylag abszolút szolid mellekkel, most majd erőre kap. Pamela "exeit" múzeumba akarták tenni, a Floridai székhelyű, Robert Ripley által alapított Ripley’s  múzeumba. Pamela azonban nem akarja őket elajándékozni, sem eladni, ami érthető is, mert ha odaadná, úgy maradna meg az emberiség, vagy legalább is Hollywood történelmének emlékezetében, mint a beültetős csaj, így azonban az első eltávolító címe illeti meg. Egyébként a túl nagy mellű lányok hátfájásra panaszkodnak, és nem elégedettek a férfiak életében betöltött pozíciójukkal. 
Puff Daddy, a hatalmas, 29 éves rapper, akinek olyan remek zenéi vannak, most éppenséggel egy lehangoló ügy miatt került a figyelem fókuszába. Összeveszett egy lemezkiadóval, (Universal Records), és harmadmagával bement és megverte az illető ügyvezetőt, (Steven Stoute). Puffy-ak nem tetszet hogy (vagy ahogy) megjelent egy idegen klipben, amit Stoute producelt. Stoute nem is érti, miért verték meg, egyszerűen bejöttek, és elkezdték verni, ököllel, lábbal, székkel és telefonnal. Az óvadék 15 ezer dollár volt, amit egyik ügyvédje elő is vett a pénztárcájából, ott helyben. Ezen általában el szokás hűlni, pedig nem közértbe mentek joghurtot venni. És ha valaki, mint Puffy 53 milliót keresett tavaly, miért ne fizethetne ki ekkora összeget simán? Mindenesetre akár 5-7 év börtönt is kaphat. A következő tárgyalás június 24. 
Silvester Stallone
Detox c. filmje elég jól hangzik. Egy leépült ex-zsaru aki felesége halála után (megölték) piál, majd detoxikálóba költözik. A detoxban azonban sorra meghalnak az ápoltak, és persze senki nem tudja, miért. Ha Stallone nem figyel oda, ő is erre a sorsra jut. Nem tudjuk, jogos-e a gondolat, de a történet emlékeztet a 93-as Szökevényre, és úgy vagyunk vele, hogy bárcsak már láthatnánk. A film már forog is, a Universal Pictures és az Imagine Entertainment produkciójában. 

Május 12. én nyit az 52. Cannes-i fesztivál, és 23.-áig  fog tartani. 
A zsűri idén túlnyomó részt rendezőkből áll össze, az elnök David Cronenberg , a karambol rendezője lesz. A többi zsűritag közül Holly Hunter-t és Jeff Goldblum-ot ismerjük. Nem fura ez, ahhoz képest, hogy nem vagyunk amerikaiak?
Cronenberg legújabb filmjéről, az "eXistenZ"-ről az a hír járja, hogy egy "Cronenberg -light"-tal van dolgunk. Tulajdonképpen nem is bánjuk, hiszen David Cronenberg stílusa néha túl "erős". 
Mátrix Ezekben a napokban a mátrix c. vadiúj scifi-akció
hasít végig az amerikai mozikon. Akkora bevétele van, hogy a két évvel ezelőtti Liar Liar -hoz hasonlítják. A történet miatt egyik kedvencünkhöz, a Dark City-hez hasonlítják, és -most figyeljetek- a filmben a "nő" Carrie -Anne Moss lesz, akinek szépsége, és eredetisége a Halálos örvény c. enyhécske akciófilmben mély nyomot hagyott bennünk. A főszereplő Keanu Carrie-Anne MossReeves (Neo), akit mindenki azért dicsér, hogy a Féktelenül 2.-t nem vállalta el. És mindenki azzal gúnyol, hogy saját zenekarát nem tudja sikeresnek mondani. Nem mintha bárki is elképzelhetőnek tartana egy színészi-rockzenei párhuzamos karriert, és nem mintha nem tudná bárki elképzelni, milyen jó akár 300 embernek is zenélni. A Mátrix-ot arra is esélyesnek tartják, hogy a május 19.-ei "cunami" (japánúl szökőár), a Csillagok háborúja megérkezéséig hatékonyan tudja szedni a jegyek árát. A film egyszerűen kinőtte a megcélzott közönség kereteit, és úgy tűnik, mindenki látni akarja. Már most kult-ként emlegetik, és feltevésünk szerint minden amerikai fej tisztában van a bevétel számadataival ezekben a napokban. Nagyon drukkolunk, hogy ne olyan lufi legyen, mint az Armageddon, hanem olyan, amilyennek most képzeljük. 
Lars Von Trier új filmje, az "Idióták" május 14.-én jelenik meg, mégpedig a rendezői, eredeti változatban, a BBFC, a cenzorálás hivatalos szerve végül bennehagyta a filmben a konkrét "erekciót" és "behatolást" ábrázoló felvételeket. 
Lars Von Trier nemcsak dán, de ő alapította azt a csapatot, amely kötelékében készült a mostanában látható Születésnap is. Trier csapata 95-ben egy szabálygyűjteményt hozott létre, amelyek betartásával készítenek filmeket. Ezek közt olyanok szerepelnek, mint "nem használunk csak olyan zenét, ami képben is megjelenik a vásznon", (például egy zongorista), vagy "csak olyan kellékeket jelenítünk meg, amelyek a jelenet környezetében természetesen szerepelnek, vagy szerepelnének". Ugyanannak a csapatnak vannak "radikális" tagjai is, akik NY utcáin rohangálnak egy digitális videó-kamerával, és egy szelet nyershúst nyomnak valamelyik járókelő arcába. 

 
oldal: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17