Fogel Barbara és Simon Ágnes "Divat az, amikor valamilyen egységes hangulat megfogja a világot...", szokták mondani. Aztán az is divat, ami különböző élvonalbeli tervezők kollekcióinak bemutatói során szemed elé tárul, na és az is, ami szembejön veled az utcán. Ez a legfontosabb, mert ez már te vagy. Idén elég kézzelfogható változások mennek végbe, főszerepben a csajok. Új szín a palettán a 80-as évek "Like a virgin" stílusát idéző ciklámen, de zöldek, és fehér zoknik nélkül, és az egykori "egyszerű lány" szerep helyén a  beindult, elröppent, nem napról-napra élő, titokzatos és energiadús lány típusa található. Aki folyamatos kalandban vesz részt.

A Miss Sixty óriásposzter Ruhákban az "eltolt" és "réteges" színalkalmazások a mérvadóak. A tavalyi sima vízkék-imádat idén már kevés, és át is értékelődött. Helyette a szürke az "alapszín", de azzal a kikötéssel, hogy ütős legyen, és nem szabad nagyon egyedül hagyni, mert hosszú távon kárt tehet magában. Az egymáshoz közeli színek alkalmazása, vagy az éppenséggel távoliaké egy célt szolgál, hogy ne legyél könnyen áttekinthető. A második pillantásé a döntő szó. Újdonság a szoknya nadrágon megoldás például. Kapucni még mindig jöhet, minden mennyiségben, lényeg, hogy "könnyű" legyen.

 

Farmer nacikban a büntető- indigókék a nyertes, a cool, a DJ-s, és a finom tinis megjelenés kulcsai. Cipőkben a legnagyobb hír pedig az, hogy a tele-talpú kihal, mint egy szaurusz. Az utolsó mohikánok a plázák cipő-kínálatának áldozatai. Viszont máris megjelent a csónak-szerű cipő, ami könnyebb, sőt nőiesebb, noha nem "nőcis" kategóriát jelöl, ők váltják fel a holdjárókat. Ezzel együtt tarol a szögletes-szerű orr. Idén már határozottan számít, hogy a cipőd talpa hajlékony legyen, a merev esetek a lábklinikák hatáskörébe kerülnek át. Viszont perceken belül itt a nyár, 

és ha jót akarsz, akarj magadnak egy jó szandit, vagy / és egy papucsot ! A papucs nagyon friss beindulás, a rengés erejének nagyságáról még nincs is igazán fogalmunk, hiszen a csontmeleg idő még kicsit odébb van.
Hajad megformázásánál bátran gondolj a bármikor bevethető kontyra, a hódítás pillanataihoz remek eszközt képviselnek. Szemednél a durva egyöntetű színek helyett ecset segítségével "elmaszatolt" "foltos", kontúr-mentes megoldásokat lehet bevetni. 
Ugyanez a kontúr-mentesség jelentkezik a száj-rúzs felvitelénél. 
  

 
KEDVENC KOZMO LINKEK
REVLON 
L'OREAL
 
divat-munkatársak:
Fogel Barbara
Simon Ági
Sterk Barbara
Jósvai Szilvia
Jósvai Péter
Ami itt határozottan tilos, az a sötétebb kontúr-ceruza használata. Egyébként az ecsetes megoldás van forgalomban, és a szép kontúr nem hátrány, hanem követelmény, különösen a
piros rúzs esetén. Szájfény: még mindig jöhet. Körmeidet pedig küldd meg francia manikűrrel, vagy,  ha rövidebb (köröm) vágású csaj vagy, bordó  színnel.
oldal: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17